Vyhledávání

Kontakt

POŘADATEL
Barbora Delišová
Mostní 169
Chrastava 463 31

722 800 445

celebratingls@seznam.cz

Jak to bude vypadat...

12.02.2011 21:09

 V tomto článku bych se ráda vyjádřila k tomu, jak bude náš sál vypadat. Nakonec jsem se letos rozhodla uspořádat CLS v úplně jiném prostředí. CLS roste, roste i počet kategorií a samozřejmě počet vystavujících. Byla jsem nucena přesunout výstavu do velkého sálu uprostřed Chrastavy. U přístupu jsou bohužel krátké schůdky ( měli bychom zvládnout ). Samozřejmostí je přístup na záchody, které jsou kousek od sálu. 

------

Chtěla jsem dodat, že stolů na odkládání modelů by měl tentokrát být dostatek pro všechny. Ale stejně i letos jsem chtěla dodat, že kdo má doma např.plastový či jiný malý rozkládací stolek a má místo v autě, tak určitě berte s sebou - výhoda pro vás. Židlí k sezení bude dost!

K pití bude k dispozici jako loni všemi oblíbená kofola, nějaké vody, teoreticky i bowle ( když už je to oslava ). Připravte se na občerstvení ve stylu obložených mís, pečiva, něčeho sladkého a drobných dobrot ( brambůrky aj. ). Možná bude i dortík :)

Jednotlivé výstavní stoly budou označeny nápisy RING 1-4 , MALÝ RING 1,2 . Spolu s popisem stolu zde najdete přehled výstavních kategorií jak jdou za sebou na daném stole! Také zde bude před každou kategorií položen seznam koní, kteří v dané kategorii soutěží!